Tuning Dacia Logan – proiect the kid

In 2006, cand a achizitionat masina, Bako – caci el este eroul zilei de astazi, nici nu stia ce-l asteapta. Gandul ii statea la tuning de mai mult timp, iar odata ce a intrat in posesia Logan-ului autohton a mai fost doar un pas pana la indeplinirea visului sau: Project Dacia Logan The Kid!

Citeste mai departe…

“Nu pot spune ca am o atractie catre producatorul Dacia, dar cand am cumparat-o eu a fost accesibila cat priveste raportul pret-calitate”, povesteste Laszlo. Cat priveste modificarile, recunoaste ca nu a fost hotarat daca sa opteze pentru tuning sau sa ramana fidel modelului clasic, mai mult decat stock.

Iar pentru ca nu ii plac lucrurile relative, masina a inceput sa capete, treptat, un look foarte … ALTFEL. Adica, foarte departe de designul cu care o Dacia Logan iese pe portile fabricii de la Mioveni.

 

La interior si-au facut aparitia un set de ceasuri auxiliare de turatie, temperatura apa, ulei, presiune ulei si indicator voltaj, un DVD player 7” GPS, TV cu touchscreen, iar la scurt timp Laszlo a inceput demersurile pentru montarea unui sistem audio. Mai exact, este vorba despre difuzoare fata JBL, difuzoare ovale spate Hifonics, un subwoofer Magnat Neoforce 2120, un amplificator Magnat Rock-Mono 1000W, plus un condensator 2Farad.

 

A avut curaj, are idei bune si, cel mai important, se bucura in fiecare zi de rezultatul muncii sale. “The Kid” nu mai e demult un Logan pierdut in anonimat, asta este o certitudine. Daca ar fi sa o ia de la zero cu tuningul, nu ar spune nu. Insa e hotarat sa se orienteze spre o japoneza – inca o dovada ca pasiunea nu cunoaste limite. Felicitari, Laszlo!

sursa: www.4tuning.roLeave a Reply